Svet

Region

Džad Lou otkrio: Snimaće se treći nastavak Šerloka Holmsa! (Foto)

Ljubitelji dobre stare misterije imaju čemu da se raduju, budući da je Džad Lou najavio da će se snimati i treći nastavak Šerloka Holmsa!

Džad Lou otkrio: Snimaće se treći nastavak Šerloka Holmsa! (Foto)



Četrdesetogodišnji glumac Džad Lou, koji pored Roberta Dauni Džuniora igra doktora Votsona u ekranizaciji najpoznatijeg detektiva u istoriji - Šerloka Holmsa, najavio je da će se snimati i treći nastavak čuvenog filma.

On je kazao da se sreo sa režiserom Gaj Ričijem, te da su pričali o snimanju novog nastavka filma baziranog na romanu ser Artura Konana Dojla.

"Sreli smo se nas trojica, Gaj, Robert i ja, još ranije u toku godine, tako da cenim da je scenario već pri kraju", rekao je Džad Lou, i dodao: "Doduše, ljudi iz Vorner Brosa još uvek treba da pristanu i da plate... ali mislim da će to i učiniti", našalio se britanski glumac.


Foto: Guliver/Getty Images

Naredna misterija Šerloka Holmsa još uvek nije zvanično najavljena, te nije ni preciziran datum početka snimanja. Pitanje je kako će ulogu ekscentričnog detektiva u svoj pretrpani raspored ubaciti Robert Dauni Džunior. Posle uloge u "The Avengers" prošle godine, pa onda mega hita "Iron Mad 3" ovog leta, 48-ogodišnji glumac trenutno snima komediju "Chef", a pred sobom ima i snimanje "The Avengers follow up, Age of Ultron". Nadajmo se samo da je Robert pravi radoholik, te da na nove avanture Šerloka Holmsa i doktora Votsona nećemo predugo čekati.

Autor: T.I.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>