Style

Ljubav

Kendis Svinpul u najskupljem grudnjaku na svetu, vrednom čak 10 miliona dolara! (Foto)

Kendis Svinpul imaće tu sreću da na "Victoria’s Secret" reviji ponese najskuplji komad donjeg veša na svetu - vredan čitavih 10 miliona dolara!

Kendis Svinpul u najskupljem grudnjaku na svetu, vrednom čak 10 miliona dolara! (Foto)



"Viktorijin anđeo" Kendis Svinpul će na modnoj reviji prestižnog brenda imati čast da ponese brushalter koji je za tu priliku specijalno izradio čuveni draguljar. Grudnjak je načinjen od 18-okaratnog zlata, ukrašen gomilom dijamanata, rubina i safira, a kao šlag na tortu, sa centralnog dela grudnjaka visi 52-okaratni rubin u obliku kruške!

Skupoceni komad veša ukrašen je sa ukupno 4.200 dragulja, te mu je cena tome adekvatna - 10 miliona dolara. S obzirom na to, Kendis će dobiti i telohranitelje koji će čuvati ne nju, već njen brushalter!


Foto: Twitter

Sama manekenka je priznala da nikad u životu nije nosila nešto toliko skupo, i da mora čak da stavi i specijalne rukavice kada ga oblači. Baš poput prodavaca u luksuznim draguljarnicama!

Inače, ovo nije najskuplji komad veša koji je brend "Victorias Secret" naručio od draguljara. Žizel Bundšen ima tu čast da je 2000. godine na svojim grudima nosila brushalter od čak 15 miliona dolara.

Autor: T.I.
Foto: becomegorgeous.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Lifestyle

Povezane vesti:


>