Region

Svet

Region

Mustafa Nadarević zbog srčanih problema primljen u bolnicu

Bosanski glumac Mustafa Nadarević (70) u noći sa srede na četvrtak primljen je u Centar za srce u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu (KCUS).

Mustafa Nadarević zbog srčanih problema primljen u bolnicu



Glumac je prilikom dolaska u KCUS bio pri svesti, ali je zbog lekarskih pretraga zadržan u bolnici, piše bosanski Dnevni Avaz.

"U pitanju su manji problemi sa srcem, ne radi se o većim komplikacijama. Urađeni su svi pregledi i razgovarali smo s doktorom, koji nam je kazao da se ne brinemo za Nadarevićevo zdravlje. Mustafu smo posetili i trenutno se oseća dobro, što je najbitnije", otkriva Nadarevićev prijatelj, koji je tokom dana posetio poznatog glumca u bolnici.

Kako danas saznaje Avaz.ba, za Nadarevićevo zdravstveno stanje brine jedan od najvećih medicinskih stručnjaka iz ove oblasti, Mirsad Kacila, koji je ujedno i šef Centra za srce u KCUS-u.

Nadarević je rođeni Banjalučanin s prebivalištem u Zagrebu, u poslednje vreme u Sarajevu snima nove epizode šeste sezone serije "Lud, zbunjen, normalan". Novonastala situacija privremeno će zaustaviti snimanje koje se odvija u studiju u Hrasnici, jer je scenarista Feđa Isović priznao da je Nadarević zaštitno lice ovog popularnog projekta.
 
Autor: B.B.
Izvor: Avaz.ba
Foto: Dnevnik.hr

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>