Svet

Region

Svi detalji i troškovi veridbe Kim Kardašijan i Kanje Vesta! (Foto+Video)

Kada je došlo do toga da Kanje Vest zaprosi Kim Kardašijan, reper svakako nije štedeo! Prema proračunima, njegova prosidba koštala je više od 3 miliona dolara!

Svi detalji i troškovi veridbe Kim Kardašijan i Kanje Vesta! (Foto+Video)



Naime, da bi zaprosio svoju devojku, Kanje Vest je zakupio ceo stadion! Svoje namere je držao u tajnosti, te je rijaliti zvezda Kim Kardašijan te značajne večeri mislila da idu na rođendansku zabavu, budući da je tog dana napunila 33 godine. Budući mladoženja je unajmio privatni avion za porodicu i najbliže prijatelje koji su na stadionu zauzeli skrovito mesto, te je Kim, kada su stigli, mislila da su ona i Kanje jedine osobe na stadionu.

Potom se oglasio 50-očlani orkestar koji je zasvirao pesmu Lane Del Rej "Young and Beautiful", na gigantskom ekranu koji inače prikazuje trenutni skor utakmice bilo je ispisano "Molim te udaj se za mene", a Kanje je izvadio 15-okaratni dijamantski prsten. Ceo taj momenat je bio izuzetno emotivan za sve Kardašijanove, te su svi zaplakali, otkriva izvor američkim medijima.


Foto: Instagram

Sudeći prema svim ovim detaljima, Kanjeova prosidba bila je pompezna, ali i vrlo skupa! Još uvek se ne zna tačna cena dijamantskog prstena kojim je zaprosio svoju devojku, ali eksperti za dragulje procenjuju da dijamant koji Kim sada ponosno nosi na ruci košta između 2,5 i 3 miliona dolara.


Foto: robinantin/instagram

Potom, zakup stadiona ne iznosi manje od 200.000 dolara, a u to nije uključena cena personalizovane poruke na gigantskom ekranu koja uglavnom košta oko 20.000 dolara. Ni muzičari nisu bili jeftini, te se procenjuje da angažovanje 50-očlanog orkestra ne staje manje od 25.000 dolara.

Sve u svemu, izađe da slavni reper nije potrošio manje od 3 miliona dolara za prosidbu rijaliti zvezde Kim Kardašijan, te ni ne čudi što je mama, ali i menadžerka Kardašijan sestara, Kris Džener, prezadovoljna novim zetom, pa je i izjavila: "Presrećna sam zbog oboje moje dece, i Kim i Kanjea".

Pogledajte delić atmosfere sa stadiona i čuvene prosidbe slavnog para:



Autor: T.I.
Foto: Instagram
Video: YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>