Style

Ljubav

Danijela Dimitrovska Amidžić zbog trudnoće odbila da bude zaštitno lice H&M

Naš najpoznatiji top-model Danijela Dimitrovska Amidžić koja godinama osvaja svetska modna tržišta, dobila je više nego izazovnu ponudu. Među hiljadama svetski poznatih lepotica, izabrana je da bude zaštitno lice modnog brenda H&M.

Danijela Dimitrovska Amidžić zbog trudnoće odbila da bude zaštitno lice H&M



26-godišnjakinja rodom iz Požarevca se veoma obradovala putu u Švedsku, ali je ubrzo saznala da ipak neće moći prihvatiti više nego izazovnu ponudu.

"Ponuda da budem zaštitno lice modnog brenda H&M veoma me je obradovala. Mnogo sam želela da budem deo tog tima. Budući da već od petog meseca trudnoću dobro podnosim, mislila sam da ću biti u prilici da otputujem u Švedsku. Ipak, moj doktor ne deli moje mišljenje. Upozorio me je da komplikovano putovanje, koje podrazumeva dva presedanja i menjanja aerodroma, može da ugrozi moju trudnoću. Pokušala sam da ceo švedski tim ubedim da dođu u Srbiju i da ovde uradimo potrebno snimanje, ali nisam uspela u tome. Budući da mi je beba najvažnija, morala sam da odustanem od putovanja u Švedsku i snimanja kataloga za jednu od poznatijih svetskih modnih kuća", kaže Danijela.

Autor: B.B.
Izvor: Hello
Foto: vebidoo.de

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>