Region

Svet

Farma 5: Učesnici ove sezone mnogo složniji od farmera iz prethodne?

Kada bi se Farma 5 uporedila sa prethodnom sezonom Farme moglo bi se zaključiti da je sastav učesnika u ovoj sezoni mnogo složniji i organizovaniji od prethodnog.

Farma 5: Učesnici ove sezone mnogo složniji od farmera iz prethodne?



Danas je gazdarica Zorica Marković skupila sve farmere za stolom i rekla im da nema više hrane. Eventualno će imati nešto za ručak, ali više nemaju ni soli ni brašna ni mesa. Zorica je tražila od zadruge da joj pošalju so kako bi preživeli do sutra.

Međutim, kada je Zorica objasnila situaciju, mnogi farmeri su predložili da iskopaju krompir iz bašte kako bi napravili makar pire krompir i imali nešto i za večeru.

Sutra će gazdarica sa slugama otići na pijacu u nabavku, a spisak je odavno napravljen. U organizovanju namirnica su učestvovali uglavnom Miki Đuričić i Zorica Marković koji provode najviše vremena u kuhinji.

Sem Jelene Golubović koja je na meti većine farmera i Sare Trajanović koja često upada u trenutke nervoze, svi ostali učesnici koji se nalaze na imanju uspevaju da se manje-više iskontrolišu i organizuju te postignu dogovor oko svega što je bitno kako bi preživeli u Lisoviću u uslovima života od pre sto godina.

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>