Region

Svet

Maca: Kako sam se nadao, dobro sam se udao

Dragan Marinković Maca je pre dvadesetak dana izgovorio sudbonosno da svojoj supruzi Tijani, za koju kaže da je prava žena za njega i da se dobro udao.

Maca: Kako sam se nadao, dobro sam se udao



Maca kaže: "Udao sam se! Pa da, naravno! Dobro sam se udao. Tačnije, kako sam se nadao, dobro sam se udao. Kakav sam, za bolje nisam. Pa mene je mati naučila sve u kuhinji. I da mesim hleb i da kuvam, ali i da usisavam. To je normalno i to je deo kućnog vaspitanja."

On još savetuje kako prepoznati savršenu ženu, i to pomoću njenih "krevetskih" manira: "Kada posle seksa vidiš da je pepeljara već pripremljena, da možeš zapaliti cigaretu, a ne da se cimaš posle toga, znaš da je to prava žena."

Maca kaže da razume Tijaninu trudnoću: "Ima te promene raspoloženja kao i sve trudnice, ali nije razmažena. Pa ako je trudna, nije bolesna. Nisam beskrupulozan i razumem da postoji drugo stanje, i čitao sam da žena može i ubiti muža u drugom stanju i da posle ne odgovara za to. I sve je to jasno. Ali nemojmo preterivati. Naravno da sam brižljiv. Ne samo prema svojoj nego i prema svakoj drugoj ženi. To izgleda malo čudno, ali jesam pažljiv. Međutim, ne u smislu: u tri ujutro služim jagode, u četiri maline, pa u pet trešnje, a ako može i jedno i drugo i treće."

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>