Region

Svet

Region

Ivan Bosiljčić u vezi sa Ivanom Knežević

Glumac Ivan Bosiljčić i njegova koleginica Ivana Knežević više me kriju da su zajedno. Uslikani su kako zajedno šetaju Budvom, uživaju kraj mora, držeći se za ruke, dok su se brojni prolaznici okretali za njima, prepoznavši glumački par.

Ivan Bosiljčić u vezi sa Ivanom Knežević



Već danima se pričalo o Ivani i Ivanu, i svi su se pitali da li su njih dvoje ipak u ljubavnoj vezi, kako su pojedini mediji tvrdili. Oni nisu želeli da komentarišu emotivne detalje iz svog života. Tako je i dalje, samo se zagonetno smeškaju. Podsetimo, Ivana je nedavno raskinula vezu sa Markom Konom, a Ivan posle ljubavne romanse sa Jelenom Tomašević  nije imao ozbiljniju emotivnu vezu.

 Preko dana Ivan i Ivana biraju uvalice i slabo posećene plaže na kojima se prepuštaju strasnim zagrljajima, a njihovi zaljubljeni pogledi govore o strasnoj romansi koja se rodila tokom priprema predstave "Glorija“. Inače, pozorišni komad koji ih je spojio premijerno su izveli pre desetak dana u okviru festivala Budva grad teatar. U pomenutom mjuziklu njih dvoje tumače šta drugo nego - ljubavnike.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>