Region

Svet

Janko Tipsarević: Biljana je moja najveća podrška u svemu, ja sam najponosniji muž!

Dvadesetosmogodišnji uspešni teniser Janko Tipsarević doživeo je ostvarenje svojih snova. Na mestu na kome je počeo da se bavi tenisom, u Sportsko-rekreativnom centru "11. april" na Novom Beogradu, otvorio je Tenisku akademiju "Tipsarević Tennis Academy".

Janko Tipsarević: Biljana je moja najveća podrška u svemu, ja sam najponosniji muž!



Uspešni Beograđanin, koji  trenutno zauzima deseto mesto na listi svetskih tenisera, presrećan je što je ispunio dečački san i otvorio Tenisku akademiju, na mestu na kome je napravio prve teniske korake. Osim toga, sportista, koji je u srećnom braku sa dizajnerkom Biljanom, imao je veliki povod za radost i na privatnom planu…

Da li je bilo neko zvanično otvaranje Akademije i ako jeste, da li ste to proslavili sa društvom?

"Počeli smo sa radom početkom maja, doterujemo još neke sitnice da bi sve bilo onako kako smo zamislili. Svečano otvaranje Akademije planiramo za septembar, posle turnira "US Open". Naravno da ćemo to obeležiti kako dolikuje otvaranju jednog sportskog kompleksa.

Koliku ste i kakvu podršku za ovaj projekat imali od vaše supruge Biljane? Koliko vam se ona našla oko obaveza vezanih za Akademiju?

"Biljana je moja najveća podrška u svemu, čak i kada to znači znatno manje slobodnog vremena za nas dvoje. Od početka je bila uključena u sve, mnogo toga je i ona uradila i završila, jer je zbog obaveza oko svoje modne kolekcije i otvaranja modnog ateljea više od mene bila u Beogradu. Zaista sam joj zahvalan na tome, jer znam koliko je bila zauzeta svojim poslom."

Koliko ste ponosni na njene nedavne uspehe, reviju koju je imala na Malti i tekst o njenim kreacijama u italijanskom "Vogu"?

"Ne možete ni da zamislite koliko. Ja sam najponosniji muž na svetu. Stvarno, svaka joj čast na učešću na malteškoj "Nedelji mode", gde je zaista sve bilo sjajno. Posebno me je oduševila reakcija publike na njen rad, a da ne govorim o komplimentima urednice "Voga". Bio sam oduševljen kada sam pročitao članak."

Autor: B.B.
Izvor: Scandal
Foto: B92

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>