Region

Svet

Farma 2013: Farmeri dobili video-poruke od kuće!

Farmere su doveli u arenu i prikazali im ranije snimljene video-poruke podrške od prijatelja i porodice, što je većinu ostavilo u suzama.

Farma 2013: Farmeri dobili video-poruke od kuće!



Prva je poruku dobila Saška Karan kojoj se obratila ćerka, a potom i suprug i koji su Sašku ostavili u smehu i suzama. Sledeći na redu je bio Era Ojdanić. Još i pre nego što je počela poruka Era je rekao: "Ja sam gotov", dok su mu se oči punile suzama, a kad je mali Andrija rekao "Deda, volim te najviše na svetu" Era više nije izdržao.

Potom je izašla Stanija, koja je bila neraspoložena zbog toga što je proglašena za slugu, ali ova video poruka od porodice vratila joj je osmeh na lice. Usledila je poruka za Akija. Mladom pevaču poruke podrške najbližih mnogo su značile, smejao se i šmrcao, a kad se poruka završila nije mogao da progovori od navale emocija.

Goca Božinovska, kojoj najviše nedostaju deca našla je novu snagu u poruci svoje porodice. Oni su pevačici poručili da bude jaka, i da su ponosni na nju. Goca je poručila sinu da pazi šta radi, i da svaki put kada želi da uradi nešto što nije trebalo prvo pomisli na to koliko će svoju mamu da nasekira.

Sledeći je bio Filip, koji je već video svoju porodicu prilikom kratkog boravka van farme. Oni su mu poručili da bude kakav jeste, a oni će uvek biti na njegovoj strani. "Strpljen, spašen", poručio je Filipov otac.

Vesna Rivas je poruku dobila od sina Petra, koji joj je poručio da mu nedostaje puno, ali da to ne znači da treba da se vrati pre kraja rijalitija.

Danijel nije skidao osmeh sa lica čekajući da poruka počne. Porodica i prijatelji pozdravili su podjednako i njega i "snajku" Jovanu i poručili im da ih čekaju odmah po izlasku sa imanja da proslave veridbu zajedno.

Sha je dobio poruku od majke, brata i "ekipe". "Ceo štek smo ti potrošili, ali budi siguran da je svaki euro kvalitetno potrošen", našalio se reperov brat. Sledeća na redu bila je Radojka, kojoj su jako nedostajala deca i Dule. Za razliku od ostalih takmičarki, ona se nije rasplakala već je sa osmehom na licu prosto sijala upijajući očima snimak svoje porodice na okupu.

Jovani je otac uz sviranje "Da nije ljubavi ne bi sveta bilo" na akustičnoj gitari zajedno sa ostatkom porodice čestitao na veridbi, a potom recitacijom o njihovoj ljubavi izmamio manekenki suze na oči. Jovanina majka se posebno zahvalila Goci Božinovskoj koja je tokom rijalitija Jovani igrala ulogu majke.

Emotivni Memo nije izdržao već je suzu pustio još dok je silazio niz stepenice. Dok je gledao poruku tresao se, a kada je video malog Alena samo je rekao "Isti ja" i u suzama se vratio na balkon.

Ljubi je ova poruka donela olakšanje, jer se brine kada ona nije tu "da vodi paradu". Kada je videla sliku svoje ćerke sa mature, Ljubi su suze zaiskrile ali ih je junački zadržala. Ćerka i majka su joj poručile da je sve u redu u kući i da su ponosni na njeno ponašanje u rijalitiju. "Iako je nisam videla posebno me je obradovalo što je Aleksandra u školi, jer to znači da ide u školu", nasmejala se Ljuba.

Za kraj je ostao Ekrem. Supruga Igbala i njegova deca poručili su mu da se ne brine i da ga redovno gledaju na "Farmi". Brišući suze Ekrem se smejao, dok su mu sinovi pružali poruke podrške na mešavini srpskog i engleskog.

Ostalo je još malo do kraja rijalitija, a ove poruke su definitivno farmerima dale snage da izdrže i motiv više da pobede.

Autor: I.M.
Foto: Printscreen TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>