Region

Svet

Farma 2013: Stanija Dobrojević, Filip Panajotović, Milan Tarot i Era Ojdanić idu u duel!

Dodelom štapića u duel je poslata Stanija, direktnom nominacijom Filip i Tarot, dok je glasovima publike odlučeno da im se u areni pridruži Era Ojdanić.

Farma 2013: Stanija Dobrojević, Filip Panajotović, Milan Tarot i Era Ojdanić idu u duel!



Ove nedelje sluge su bile Stanija i Filip, koji su celu nedelju proveli "ratujući" sa gazdom Akijem. Kada je došlo vreme dodele štapića, farmeri su veoma brzo "odradili posao", budući da je Filip zatražio sve štapiće za sebe oni koji su bili neodlučni su dali njemu pod izgovorom da je sam tražio dok su oni koji su imali neke prethodne razmirice sa Stanijom svoje štapiće davali njoj. Konačni rezultat: 6 štapića za Staniju, 6 za Filipa, a na red je tada došao gazda Aki. On je svoj štapić dao Staniji i time je poslao u duel. Stanija smatra da je ovo možda i bolji scenario, budući da Filip ranije nije ozbiljno shvatao takmičenje u areni.

Međutim, usledilo je još jedno iznenađenje. Pismo od zadruge naložilo je da zbog  boravka u kupatilu i nenošenja bubica Filip i Stanija dobijaju direktnu nominaciju, zajedno sa Milanom Tarotom koji je u toku prehtodne noći ulazio u gazdinu kuću.

Glasovima publike u arenu je poslat Era, a borba u kojoj će Stanija i Filip definitivno imati veliki motiv, na programu je sutra uveče.

Autor: I.M.
Foto: Printscreen TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>