Ljubav

Style

Zašto je dobro biti dobra devojka?

Budite devojka za poželeti! Evo kako da uživate u svojoj vezi i da je sami dodatno ne komplikujete.

Zašto je dobro biti dobra devojka?



Pažljivo ga slušajte

Ako želite da mu pokažete da vam je stalo do njega i da ste kvalitetan materijal za vezu, slušajte ga pažljivo dok razgovara s vama, posebno ako vam govori nešto jako bitno. Uopšte nije važno da li govori o planovima za partiju fudbala s drugarima ili o tome da mu na poslu preti otkaz, pokažite mu da znate da slušate, podeliti njegove brige i uputite mu po neki savet. Obožavaće što u vama ima podršku!

Imajte samo svoje vreme

Bitno je da ne zanemarite stvari koje volite i kojima ste uživali pre njega. Hobiji i vaši interesi uveseljavaće vas, zbog čega ćete prštati od radosti i samopouzdanja. Osim toga, pokazaćete mu da i dalje imate svoje ja, a verujte da on toj kombinaciji nezavisnosti i samopouzdanja neće moći da odoli.

Nabacite osmeh

Ne želite biti jedna od onih osoba koje se smeju apsolutno svemu. Zapravo, one više ni ne znaju čemu se smeju. S druge strane, ne želite ostavljati utisak da ste poput leda - hladni, uvek istog izraza lica, bez smisla za humor. Pokažite mu osmehom da ste veseli, da vas je nasmejao, da se u njegovom prisustvu osećate sjajno.

Iznenadite ga

Povremeno mu priredite iznenađenje koje će ga ostaviti bez daha. Okupite, na primer, prijatelje, napunite frižider pivom, pripremite grickalice, ispecite picu i iznajmite neki dobar film. Tako nešto vam nikada neće zaboraviti!

Autor: B.B.
Izvor: Cosmopolitan.hr
Foto: theverge.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

lifestyle

Povezane vesti:


>