Region

Svet

Region

Emina Jahović dobija 40.000 evra po epizodi?

Balkanska pop diva Emina Jahović ovih dana provodi radno na Bosforu gde se snimaju prve epizode jedne od najskupljih Turskih TV serija ikada - “Polje lala”.

Emina Jahović dobija 40.000 evra po epizodi?



U prilog tome govore i budžeti o kojima se svakodnevno vode polemike u Turskim medijima, a i naši mediji nisu ostali ravnodušni,pa se već tako nagadja da je Eminin honorar po epizodi 40.000 eura?!

Ovih dana produkcijska kuća koja stoji iza ovog projekta pokrenula je mnogobrojne razgovore sa nacionalnim emiterima u regionu, koji su pokazali veliku zainteresovanost da serija krene skoro u isto vreme kada i u Turskoj. Još uvek se ne zna pouzdano, ali za sada svoju zainteresovanost su pokazali emiteri sa nacionalnom pokrivenošću u Srbiji, Bosni, Crnoj Gori, Makedoniji, Bugarskoj i Rumuniji!

Dok se televizije utrkuju za eksluzivna prava, Emina je definitvno opravdala svoj glumački talenat i potvrdila da sa pravom nosi vodeću ulogu u seriji! Kompletna ekipa serije je oduševljena kako ona iznosi ulogu Lale, a na setu se čuju komentari da joj je sledeća destinacija Hollywood.

Ekipa će do sredine avgusta biti na Bosforu, a zatim se sele u Bodrum gde će se snimati odredjen broj epizoda, a kako tamošnji mediji prenose već se veći deo sedme sile preselio u Bodrum kako bi se potrudili da dodju do eksluzivnih snimaka sa seta.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>