Ostalo

Sme�no

Beba pronađena u kanalizacionoj cevi spašena komplikovanom intervencijom! (Video)

Novorođenče iz Kine neko je bacio u toalet i pustio vodu, a dečak je ubrzo pronađen u kanalizacionoj cevi.

Beba pronađena u kanalizacionoj cevi spašena komplikovanom intervencijom! (Video)



Jedan kineski portal preneo je izjavu policajca koji je učestvovao u spašavanju bebe: "Beba je srećom preživela, a osoba koja ga je napustila se sumnjiči za pokušaj ubistva".

Do spašavanja je došlo nakon što su stanari čuli plač iz "čučavca" na četvrtom spratu jedne stambene zgrade, a ispostavilo se da se radilo o bebi staroj samo dva dana.

Prvobitna ideja bila je da se dečak izvuče iz toaleta, ali je to bilo neostvarljivo, a onda su vatrogasci isekli deo kanalizacione cevi prečnika deset centimetara u kome se beba i dalje nalazila i odneli ga u najbližu bolnicu.

Lekari i vatrogasci više od sat vremena pokušavali su da pomoću klešta i testere uklone dovoljno cevi kako bi izvukli bebu, a kada su konačno uspeli u tome utvrđeno je da se beba još nije odvojila od placente. Od trenutka kada je beba pronađena pa do vađenja iz cevi prošlo je više od dva sata.

Beba teška 2,3 kilograma zadobila je posekotine na licu i telu, a puls je u jednom trenutku bio vrlo nizak. Srećom, smeštena je u inkubator i sada je stabilnog stanja, a policija još uvek traga za roditeljima napuštenog dečaka.



Autor: M.P.
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>