Region

Svet

Predrag Saša Danilović izboden nožem, sam došao u Urgentni centar!

Predsednik košarkaškog kluba Partizan i naš proslavljeni košarkaški reprezentativac Predrag Saša Danilović, primljen je jutros oko pet sati u Urgentni centar.

Predrag Saša Danilović izboden nožem, sam došao u Urgentni centar!



Danilović je primljen u teškom zdravstvenom stanju sa vidljivim povredama stomaka, ruku i glave.

Predrag Danilović je izboden nožem u predelu stomaka, a presečena mu je i tetiva palca desne ruke. Danilović je operisan i u stabilnom je stanju, a lekari prate njegovo dalje zdravstveno stanje i postoperativni tok.

O celom slučaju lekari Urgentnog centra su odmah obavestili policiju koja je došla i obavila razgovor sa povređenim košarkašem. Danilović je izjavio da je povrede zadobio u restoranu "Kafanica" na Košutnjaku, ali nije želeo da precizira pod kojim okolnostima.

Kako smo saznali, Danilović se prvo verbalno, a potom i fizički sukobio sa jednim gostom restorana oko dva sata i 20 minuta. Hitna pomoć je ubrzo stigla na lice mesta, ali je Danilović odbio da ga prevezu u Urgentni. Kasnije se sam dovezao do Urgentnog centra i zatražio lekarsku pomoć.

Policija će u toku dana ispitati osoblje i ostale svedoke Danilovićevog povređivanja u ovom poznatom restoranu.

Direktor Košarkaškog kluba Partizan Predrag Danilović zadobio je teške telesne povrede opasne po život, zbog kojih je hospitalizovan u beogradskom Urgentnom centru, saopštio je direktor policije Milorad Veljović.

Veljović je na konferenciji za novinare rekao da je Danilović zadobio ubodne povrede u sukobu u jednom kafiću u Košutnjaku.

"Danilović je po našim saznanjima prošao postupak reanimacije i zbrinut je u Urgentnom centru. Policija proverava kako je došlo do sukoba i šta je uzrok svega toga", kazao je Veljović.

Autor: M.P:
Izvor: Kurir
Foto: Vladimir Lukić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>