Region

Svet

Mirna Radulović se zaljubila u Švedskoj! Na pomolu nova ljubav?!

Mirna Radulović, članica grupe "Moje 3", srpskih predstavnica na Eurosongu, uspela je i pored brojnih obaveza da spoji lepo i korisno, pa see tako za ovih nekoliko dana i zaljubila.

Mirna Radulović se zaljubila u Švedskoj! Na pomolu nova ljubav?!



Naime, Mirna je posle probe na sceni otišla sa svim učesnicima u klub kako bi proslavili početak manifestacije i tamo je viđena kako razmenjuje nežnosti sa jednim od članova delegacije domaćina.

Moje 3 razočarale na Eurosongu? Pogledajte nastup naših predstavnica (Foto+Video)
"Mirna, Sara i Nevena su bile lepo raspoložene od kako su stigle i zaista se trudile da sve bude kako treba i da Srbiju predstave u najboljem mogućem svetlu, ali Radulovićeva je uspela i da nađe dečka. U ponedeljak uveče je bila sa Sarom i Nevenom u klubu, gde su dočekane na crvenom tepihu, a nakon toga su bile na organizovanom koktelu. Mirna se pred kraj večeri grlila i razmenjivala nežnosti sa nepoznatim momkom, za koga se priča da je jedan od domaćih članova na ovoj manifestaciji. Trudili su se da njihov izliv ljubavi ne bude toliko upadljiv, ali, iskreno, svi su krajičkom oka gledali koga to grli srpska predstavnica", ispričao je izvor koji se našao na licu mesta i dodao da je mlada pevačica inače posvećena svemu što se tamo dešava, pa je verovatno uhvatila trenutak kada je imala malo slobodnog vremena.

Podsetimo, "Moje 3" doživele su fijasko u Malemeu, budući da nisu uspele da se plasiraju u finale ovogodišnjeg Eurosonga. U prvoj polufinalnoj večeri nastupile su poslednje, ali nisu dobile dovoljno glasova publike i žirija te su se zajedno sa ostalim ex-Yu učesnicima vratile kući.

Autor: B.B.
Izvor: Alo
Foto: Eurovision

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>