Region

Svet

Region

Uroš Ćertić: Soraja, obožavam te!

Specijalni gost tokom izbacivanja iz kuće Velikog brata je bio bivši ukućanin Uroš Ćertić. On je javno podržao Soraju kojoj se obratio rekavši da je “voli i obožava”.

Uroš Ćertić: Soraja, obožavam te!



Kaskader je otkrio zbog čega se razočarao u Maju Nikolić i šta sad misli o Avi, Maji i Sari.

Maja je rekla da je bila sa mnom samo na jednom ručku. Sa Avom sam bio super tri-četiri dana, pa smo se posvađali, a sa Sarom sam stvorio prijateljstvo. Ne stižem puno da gledam. Koliko sam uspeo da vidim, Maja je nastavila po svome, a Sara je odreagovala na Majin udarac, onako kako bih i ja – vratio duplo. Maja je kriva za tu situaciju i Ava je trebalo da uradi isto, ali nije imala priliku. Ava je rođena za rijaliti i to je neosporno. Ipak, Ćertić je ostao veran svojoj Sari jer je još po izlasku iz kuće rekao da je zaljubljen u nju.

"Navijam da Sara treba da ostane, a publika neka odluči da li da izbaci Avu ili Maju", rekao je Uroš.

Marijana je rekla Urošu da može da se obrati nekome od ukućanina, a izbor je pao na Soraju.

"Pošto imam malo vremena ja sam odlučio da se obratim Soraji. Saro, super si, gledamo te Ivana i ja. Volimo, te, obožavamo i budi ono što jesi, a mi jedva čekamo kada ćeš da izađeš da se družimo."

Marijana je prekinula Ćertića jer je vreme isteklo, a i zanimalo ju je zbog čega nije po izlasku iz kuće pozdravio Maju Nikolić koja se naljutila na njega jer to nije uradio.

"Maja me je stavila u kombi sa Avom, a dobro je znala ko je ona", rekao je Uroš. "Dugujem izvinjenje Željku što sam ga napao jer kada sam video šta je ona njima ispričala pored bazena i što je tvrdila da sam imao nešto sa Avom, nisam mogao da verujem. Uradila je još puno toga, ali ne mogu da se setim svega, zato je nisam ni pozdravio", završio je Uroš.

Autor: M.P.
Izvor: Novosti
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>