Region

Svet

Farma 2013: Goca Bjelica: Ekrema ne doživljavam kao muškarca, Era je divan! (Video)

Najpoznatije imanje u Lisovićima sinoć je napustila Gordana Bjelica, koja je izgubila u duelu od Jovane Nikolić i Zorice Marković.

Farma 2013: Goca Bjelica: Ekrema ne doživljavam kao muškarca, Era je divan! (Video)



Goca je po izbacivanju dala kratak intervju Aleksandri Jeftanović u studiju televizije Pink, pre čega se susrela sa ćerkom Teodorom, što je bilo veoma dirljivo.

"Hvala vam na ovom iznenađenju. Hvala svima koji su aplaudirali kad sam ušla. Ovaj rijaliti je bio lep izazov za mene i provela sam se odlično. Izašla sam onda kada sam htela, znate zašto. Ostala sam dosledna sebi, tako se ponašam u realnosti", rekla je Goca, a Aleksandra ju je pitala zašto se nije pozdravila sa Ekremom koji je bio veoma tužan nakon njenog izbacivanja.

"Zato što mi je rekao da ću izaći i tako mi se smejao u lice da nisam mogla da ga prepoznam. Divila sam se njegovoj iskrenosti i ne znam šta je dovelo do toga. Sa Ša se nisam pozdravila, jer je on neformirana osoba", rekla je Goca i dodala da je sa Ekremom i Erom Ojdanićem imala prijateljski odnos, što je potvrdila i njena ćerka.

Na Aleksandruno pitanje da li ih je ipak doživela kao muškarce, Goca je odgovorila: "Kako da Ekrema doživim kao muškarca, kad ima 30 kilograma. Spontana sam. On je za mene bio nešto najbolje. Rekla sam da mora imati karakter i da se okane svoje priče. Rekao mi je da bih ja bila za njega, samo da ne pijem. Nisam ja takva žena, ja radim šta želim i ne dozvoljavam muškarcu takve stvari. Što se tiče Ere, on je divan čovek. Nisam ga doživela kao svog eventualnog partnera. Ja volim piletinu i ljude koji nisu olupine i ruine. Eru ću zauvek poštovati".

Glumica je istakla da na Farmi nema ljubavi, ali da su Filip i Stanija ipak zaljubljeni. Ipak, Gocini favoriti su ipak Filip Panajotović, Zorica Marković ili Goca Božinovska.



Autor: B.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>