Region

Svet

Marija Meljničenko: Sandra i Andrej su stipse

Baka poznatog ruskog milijadera Andreja Meljničenka ispričala je jednim ruskim medijima, kako su njen unuk i snajka velike stipse.

Marija Meljničenko: Sandra i Andrej su stipse



Na pitanje da li je unuk često posećuje stara baka je odgovorila: "Šta će on ovde? Možemo se čuti telefonom ako baš želi da me čuje!" Baka je takođe otkrila da Andrej ima svoju firmu i da mu obezbeđenje nije potrebno: "On sada ima svoju vlastitu kompaniju i šta će njemu obezbeđenje, to je milioner koji nosi pantalone pocepane na kolenima"!

Baka tvrdi da novine uvek pišu gluposti i da pola stvari koje se pišu o njenom unuku nisu istinite: "Uvek pišu gluposti! Napisali su da je venčanje u Francuskoj koštalo pedeset miliona dolara, ali to su nebuloze, jer to je novac koji pokriva njegove troškove u poslednjih petnaest godina".

Baka Marija tužnim glasom otkriva da je njen unuk ne posećuje često i da vodi računa samo o sebi i svojoj ženi, a da druge zanemaruje.

"Prošle godine, za moj osamdeseti rođendan došao je sa Sandrom i doneli su mi neki skromni televizor. Oni ne brinu za druge, već samo za sebe".

Za srpsku snajku Sandru, baka Marija i nema puno reči hvale:  "U početku mi je bila simpatična, ali nisam sigurna da li je iskrena u onome što priča. Od nje sam dobila telefon koji ne radi. Kada sam je upoznala, nije znala ruski, pa sam morala da je učim", rekla je Marija Meljničenko.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>