Region

Svet

Miloš Krasić dao Anđeli Janković još 5.000 eura! (Foto)

Srbija je poslednjih dana naročito orijentisana na humanitarne akcije kojima je pomogla Anđeli Janković, Tijani Ognjanović, Ljubici Adamić i mnogoj drugoj deci kojoj je pomoć bila potrebna.

Miloš Krasić dao Anđeli Janković još 5.000 eura! (Foto)



Miloš Krasić nedavno je dao Anđeli Janković još 5.000 eura. Fudbaler turskog kluba Fenerbahče je devojčici koja je u septembru operisala tumor na mozgu u novembru sa suprugom Mirjanom donirao 10.000 evra, ali se tu nije zaustavio.



Sada je dao još novca za njeno lečenje. Krasići su se s Anđelom i njenim tatom Alenom videli u Istanbulu. Oni su proveli prijatno poslepodne u stanu u kojem devojčica boravi tokom lečenja u Turskoj.

"Miloš Krasić pomaže mom detetu i materijalno i emocionalno. Znam da uvek mogu da računam na njega, to mi stalno govori. Stalno nas zove. Bio je kod nas u stanu pre nekoliko dana, doneo je novac, igračku i slatkiše i meni dres. Po ko zna koji put želim javno da mu zahvalim na svemu, on je kralj", kaže Alen Janković, Anđelin tata.

Devojčici se u poslednjih mesec dana pogoršalo zdravstveno stanje. Zbog slabe krvne slike već tri nedelje nije primila hemoterapiju.



Autor: M.P.
Izvor/Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>