Region

Svet

Farma 2013: Era Ojdanić novi gazda!

Novog gazdu izabrao je Zoran Jagodić Rule, koji je posle glasanja publike i igre znanja sinoć napustio Farmu. On je u duelu izgubio od Gordane Bjelice koja je dobila i više glasova publike.

Farma 2013: Era Ojdanić novi gazda!



Ujutro je stiglo njegovo pismo i ukućani su se okupili okupili u dnevnoj sobi. Zahvalio se na druženju, i predložio da se što više gorča kafa za Ekrema da ih uveseljava. Za sledećeg gazdu izabrao je Andriju Eru Ojdanića.

To nije bilo veliko iznenađenje i mnogi su već znali da će Rule izabrati baš Eru. Usledilo je veliko čestitanje i ljubljenje. Era se zahvalio starom gazdi i rekao da je bio odličan gazda.

"Kod mene će biti manja diplomatija, a veći rad", rekao je Era i upozorio da može da plane veoma brzo i da bez pogovora i da ne sme niko da mu se usudi da mu kaže "Neću", i odmah je lupio šakom od sto. Obavestio je da kada on govori svi moraju da ćute i odmah je dao zadatak da se oribaju peći.

Rule je po izlasku iz rijalitija rekao da su mu favoriti Aki, Goca Božinovska i Ekrem, ali i da će Gordana Bjelica krenuti u napad na ostale farmere.

Autor: I.M.
Izvor/Foto: Scandal

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>