Region

Svet

Veliki Brat 2013: Ovako izgleda nova kuća! (Foto)

Ana Mihajlovski vodiće uz Marijanu Mićić popularni šou "Veliki Brat", koji će trajati šest nedelja. Broj takmičara još uvek je nepoznat, a izgled kuće je potpuno promenjen.

Veliki Brat 2013: Ovako izgleda nova kuća! (Foto)



Pred početak rijalitija koji je zakazan za 25. mart, vrata kuće su otvorena i unutrašnjost iste je konačno predstavljena. Ukućani će ove godine uživati u boljoj i komfornijoj atmosferi. Ana Mihajlovski će zajedno sa Marijanom Mićić biti domaćin rijalitija tokom šest nedelja.

Preko 40 kamera će pratiti 24 časa svaki pokret i najsitnije detalje ukućana, koji će se boriti za nagradu. Kako smo nezvanično saznali, produkcija još uvek nije odlučila koliko će VIP takmičara ući u kuću.





"Ne želimo još uvek da otkrijemo broj ukućana jer mi uvek donosimo velika iznenađenja", rekli su nam iz Emotiona. "Želimo da budemo inovativni svaki put, pa su i ove godine naši VIP ukućani još uvek - nepoznati."

Što se tiče kuće ona je pretrpela neke promene. Kupatilo je zastakljeno, pa će ukućani morati da paze kada se tuširaju da ne pokažu previše. Ostali deo kuće je "utegnut", ali i dalje neodoljivo podseća na prošlu sezonu, a bazen se nalazi u sklopu kuće, a ne u dvorištu.



Emotion se potrudio da sve izgleda kao u stara dobra vremena pa je kao drugu voditeljku pozvao Anu Mihajlovski, koja se ulogom domaćina u ovom šou, proslavila. Ona će se pridružiti Marijani Mićić.

Predstavnici medija su bili zaintrigirani fotografijom na kojoj je kuća Velikog brata pod cirkuskim šatorom na kome piše Vlada. Mnogi su prokomentarisali da je to najverovatnije i tema rijalitija.







Autor: I.M.
Izvor/Foto: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>