Region

Svet

Mirna Radulović: Imaćemo posebnu koreografiju na Beosongu

Pobednica "Prvog glasa Srbije" osvrnula se u razgovoru na predstojeći festival "Beosong", koji će biti organizovan 2. i 3. marta.

Mirna Radulović: Imaćemo posebnu koreografiju na Beosongu



Da podsetimo, mlada pevačica iz Subotice prva će nastupiti na nacionalnom takmičenju sa koleginicama Sarom Jovanović i Nevenom Božović.

"Imamo veoma dinamičan raspored s obzirom na brojne nastupe, gostovanja i pripreme za "Beosong". Spremamo se, naravno, želimo da damo sve od sebe i predstavimo se publici na najbolji način. Biće to posebna koreografija, veoma zanimljivo uklopljena i usklađena sa tekstom naše pesme", rekla je Mirna, dodavši:

"Iznenadile smo se kada smo izvukle poziciju broj jedan. Možda ima simbolike u svemu tome, ali u svakom slučaju nam je drago što ćemo baš mi probiti led i nadamo se da će nam broj jedan da doneti sreću. Mi ćemo svakako dati sve od sebe da opravdamo učešće na ovom prestižnom festivalu, vredno radimo i nadamo se da će se naš nastup publici dopasti", rekla je pevačica. Mirna nam je, takođe, otkrila nešto o pesmi "Ljubav je svuda", kojom će se finalistkinje "Prvog glasa Srbije” predstaviti na "Beosongu".

"Saša Milošević Mare je specijalno za nas tri pisao ovu pesmu, a Marina Tucaković je napisala još jedan sjajan tekst i drago nam je što imamo vrhunski tim, autore velikih hitova. Pesma je brzog ritma, zanimljiva i nama se dopala već na prvo slušanje. Svaka od nas ima posebno ulogu, što ćete uostalom videti", navela je Mirna.

Za kraj, ova talentovana pevačica se zahvalila finalistkinji šoua "Ja imam talenat" Hajnalki Buš na lepim rečima, istakavši da bi volela da sa njom snimi duet.
"Zahvalna sam na komplimentima. Pratila sam njen nastup, mislim da ima šanse da pobedi. I ja sam ponosna na nju, fantastično peva, a što se tiče dueta, ako bude prilike, što da ne", zaključila je Mirna Radulović.

Autor: B.B.
Izvor: Telegraf

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>