Region

Svet

Ivan Ivanović nakon zdravstvenih problema: Nećete me se tako lako rešiti!

Popularni voditelj Ivan Ivanović poznat je kao vrsni profesionalac, posvećen autorskoj emisiji koja nosi njegovo ime.

Ivan Ivanović nakon zdravstvenih problema: Nećete me se tako lako rešiti!



Neprikosnoveni šoumen i odličan domaćin najgledanijeg tok-šou programa u našoj zemlji ni za protekle praznike nije pravio pauzu, niti se kao većina odmarao, već je vreme proveo osmišljavajući koncepciju za svoje veče na Prvoj televiziji. Između dve emisije Ivan i njegov kreativni tim scenarista pregovaraju sa velikim svetskim zvezdama koje će doći u njegov studio tokom aktuelne sezone emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem".

Neumorno zalaganje i brojne obaveze koje voditeljski posao iziskuje uzeli su danak. Naime, tridesetsedmogodišnji voditelj je zbog osećaja jake aritmije, gubitka daha i visokog krvnog pritiska vozilom Hitne pomoći prebačen na Vojnomedicinsku akademiju na beogradskoj Banjici, a uzrok zdravstvenim tegobama je premor i stres kome je izložen.

"Dugujem veliku zahvalnost službi Hitne pomoći, koja je blagovremeno reagovala i pružila mi potrebnu negu, a posebno i veliko hvala osoblju Vojnomedicinske akademije. To su neviđeni profesionalci, koji su stabilizovali moje zdravstveno stanje i izvršili sve neophodne analize na osnovu kojih sam dobio savete", kaže Ivan.

Burna godina u kojoj je Ivan postigao najveće uspehe u karijeri, ali i najveće lomove u privatnom životu, kakav je razvod braka, ostavila je traga. Mnoge kolege iskreno su se zabrinule za njegovo stanje, a on im je, uz prepoznatljiv osmeh, duhovito poručio: "Ne brinite, nećete me se tako lako rešiti".

Šalu na stranu, Ivan se vratio obavezama uz lekarske savete kojih će se svakako pridržavati. Rešen u svojoj nameri da nivo televizijskog programa, kako novinarski tako i produkcijski, podigne na viši nivo, hrabro nastavlja.

"Sada je sve u najboljem redu, osećam se odlično i nastavljam punom parom. Veliki planovi su preda mnom, a u ovoj sezoni ću ih svakako sprovesti u delo. Tek ćete gledati ono što moji scenaristi i ja osmislimo", kaže Ivanović na kraju razgovora.

Autor: B.B.
Izvor: Hello

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>