Svet

Region

Kejt Midlton bi se mogla poroditi na rođendan princeze Dajane (Foto)

Princ Vilijam i princeza Kejt postaće roditelji u julu, a šuška se da bi se datum porođaja mogao poklopiti sa rođendanom pokojne Lejdi Di.

Kejt Midlton bi se mogla poroditi na rođendan princeze Dajane (Foto)



Kejt bi budućeg princa ili princezu na svet trebalo da donese u julu, a ukoliko do porođaja dođe ranije postoji mogućnost da se beba rodi na dan rođenja svoje bake, Vilijamove majke, princeze Dajane - čak i da dobije ime po njoj. Lejdi Di rođena je 1. jula 1961. godine.

Kraljevska palata juče je objavila radosnu vest o terminu porođaja, kao i da se Kejt već neko vreme oseća bolje nakon što je početkom decembra zbog jakih mučnina izvestan period bila hospitalizovana. Nalazi su uredni, a princeza je u 13-14. nedelji trudnoće.



Iako bi vojvotkinja od Kembridža trebalo da se porodi sredinom jula, velika je verovatnoća da se to može desiti i nešto ranije, 1. jula. Upravo zbog datuma, ukoliko bude devojčica, mogla bi se zvati Dajana, a u obzir dolaze i imena Viktorija i Elizabeta. Ukoliko bude dečak, verovatno će se zvati Džordž ili Čarls. Supružnici ne planiraju da otkriju pol deteta sve do trenutka njenog ili njegovog rođenja.

Otkako je saznala da je u drugom stanju, 31-godišnja Kejt retko se pojavljuje na službenim manifestacijama. No, trudnoća je nije sprečila da pre nekoliko dana prisustvuje predstavljanju njenog prvog zvaničnog portreta kao članice britanske kraljevske porodice, u londonskoj Nacionalnoj galeriji.



Autor: B.B.
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>