Region

Svet

Anastasija i Veljko stigli na bakinu sahranu

Cecina deca došla sa Kipra da bi bila poslednjem ispraćaju Arkanove majke Slavujke Josifović Ražnatović.

Anastasija i Veljko stigli na bakinu sahranu



Veljko i Anastasija Ražnatović prisustvovali su juče sahrani svoje bake Slavujke Josifović Ražnatović (87), koja je preminula u utorak.

Oni su doputovali sa Kipra kako bi majku svog pokojnog oca Željka Ražnatovića Arkana ispratili na večni počinak. Anastasija i Veljko u pratnji Cecinih roditelja Mirjane i Slobodana Veličković i teče Predraga Ocokoljića došli su na beogradsko Novo groblje. Njihova majka zbog turneje po Australiji nije bila sa njima, kao ni tetka Lidija, koja je u drugom stanju. Cecina deca predvodila su povorku od stotinak ljudi koji su došli da se poslednji put oproste od Slavujke Ražnatović, sahranjene u porodičnoj grobnici, pored sina i ćerke. Dirljivim govorom u ime porodice od Slavujke, koju su svi zvali Slavka, oprostila se njena ćerka Jasna Diklić, sa kojom je i živela.

- U ovom tužnom trenutku pronalazim i mesto za sreću jer sam ispunila majčinu veliku želju. Otkako je moj brat Arkan ubijen, govorila je da želi da je sahranim pored njega. Sada je ponovo sa svojom decom - sa suzama u očima rekla je Jasna.

Sahrani je prisustvovala i Arkanova ćerka Anđela. Ostala unučad i praunučad nisu mogla da budu na sahrani. Na poslednjem ispraćaju Slavke Ražnatović bio je i slavni košarkaški trener Zoran Moka Slavnić, kao i Zvezdan Terzić. Bliski porodični prijatelj Dragan Marković Palma bio je sprečen da dođe u Beograd jer se nalazi na poslovnom putu u Italiji.

Autor: S.P.
Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>