Ostalo

Sme�no

Muškarci žele biti sa prosečnom devojkom, a ne seks simbolom

Britanski psiholog i ekspert za seks i veze Trejsi Koks objavila je svoje istraživanje u kojem tvrdi da muškarci za vezu žele prosečne devojke. Lepota, inteligencija, samopouzdanje i mladost nisu na vrhu liste muških želja.

Muškarci žele biti sa prosečnom devojkom, a ne seks simbolom



„Iako preplavljuju naše ekrane i časopise, glamurozne i mršave devojkama koje izgledaju savršeno muškarci smatraju opsednutim izgledom pa između njih i prosečnih biraju ove druge“, navodi ekspert za seks i veze Trejsi Koks u svojoj studiji.

Dok se o muškarcima govori kao da su poznati po tome što najviše cene fizičku privlačnost, kada je u pitanju stvaran život muškarci se vode karakternim osobinama žene.

Trejsi je uradila eksperiment u kojem su učestvovala 163 studenta i rezultati su pokazali da je emotivna veza pobedila zavodljivost.

Za svoje tvrdnje našla je dokaze i na jednoj zabavi: „Bila sam na zabavi s novim dečkom svoje prijateljice i posmatrali smo je kako čavrlja s prijateljima.

Izgledala je predivno, božanstveno. Rekla sam mu: „Devojka ti je prava bomba“, misleći na njenu kosu, kukove, grudi i samouverenost. Radoholičarka je, ali je sve uspevala i bila sam vrlo ponosna na nju.

Ali on je odgovorio: „Voleo bih kada bi svi prestali da mi govore kako mi je devojka bomba, jer ne želim da budem s najseksi devojkom u sobi. To nisam ja. Samo želim da budem s finom devojkom“. Tako je potvrdio moje pretpostavke“, napisala je Tracey.

Utvrđeno je da je muškarac nesigurniji što je devojka atraktivnija.

„Želim nekoga ko će da me voli, a ne da svaki muškarac u sobi želi da mi oduzme osobu koju volim“, rekao je jedan od ispitanika.

Dakle, normalna figura s oblinama, fin izgled, ljubaznost, slušanje, iskrenost i duhovitost su osobine koje muškarci traže kod žena koje žele kao partnerice na duge staze.

„Zaboravite to izgladnjivanje, dijete, negiranje onoga što jesmo i uživajte u svemu“, poručila je Tracey.

Autor: S.P.
Izvor: vestinet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>