Region

Svet

Emina Jahović: Od devojčurka do seks simbola (Foto)

Kada se pojavila na našoj muzičkoj sceni, popularna Novopazarka pokupila je simpatije kolega i šire javnosti. Pažnju je skrenula prvenstveno svojim glasom, ali i simpatičnom garderobom. Zatim smo je viđali na festivalima i pratili njen napredak na svakom polju.

Emina Jahović: Od devojčurka do seks simbola (Foto)



Danas je supruga Mustafe Sandala, majka dvoje dece, a muzički kritičari hvale njen autorski rad. Postala je naša Penelope Kruz. Žena za kojom muškarci uzdišu, a žene joj se dive. Prava seks-bomba.

Emina Jahović jedna je od retkih pevačica čija se popularnost kretala uzlaznom putanjom, bez prevelikih skandala. Svojom ljubaznošću i finoćom tražila je svoje mesto pod zvezdama, a kako je muzički sazrevala tako se menjao i njen stil odevanja.

Uspela je da izraste u pravu lepoticu, koja i posle dva porođaja izgleda zanosno u ultramodernoj garderobi. Nije ni čudo što se Eminino ime nalazi gotovo na svakoj listi najlepših pevačica na Balkanu.



Na priloženim fotografijama možete videti kako je Emina izgledala kao devojčurak, kada gotovo da i nije ličila sa sebe. Pratila je tadašnje modne trendove, ali kako mnogi kažu, tek sada je prava seks-bomba. 



Autor: B.B.
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>