Region

Svet

Sandra Meljničenko kupila mami stan za 300.000 evra!

Sandra Meljničenko kupila je mami stan od 300.000 evra. Nekadašnja članica grupe "Models" veoma brine o članovima svoje porodice i kad su oni u pitanju ne brine o novcu.

Sandra Meljničenko kupila mami stan za 300.000 evra!



Da joj se mama Vanja ni oko čega ne maltretira, unajmila joj je i kućnu pomoćnicu, koja je gospođi Nikolić je na raspolaganju dvadeset četiri sata, jer živi s njom.

"Sandrina mama je donedavno živela u stanu u naselju Braće Jerković. Njen novi stan ima sto kvadrata i nalazi se u nizu zgrada u kojem je i Etnografski muzej", kaže izvor.

Ovo nije prvi stan koji je Sandra kupila u centru prestonice. Naime, sredinom prošle godine na spisak svojih nekretnina dodala je ceo poslednji sprat u takozvanoj "pametnoj zgradi" u Dobračinoj ulici, koja na krovu ima i heliodrom. Ima i stambenu jedinicu na Dedinju, koju je svojevremeno izdavala Jovani Joksimović i njenom tadašnjem dečku Aleksandru Zeremskom.

Samo u nekretninama u Beogradu Sandra Meljničenko ima više od milion evra, pa je 300.000 za nju omanja svota. O 600 evra, koliko je košta služavka, ne treba ni da govorimo.

Autor: B.B.
Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>