Region

Svet

Ima se može se: Sandra Meljničenko zakupila kafanu zbog jedne kafe!

Sandra Meljničenko, nekadašnja pevačica grupe Models i manekenka, sada supruga ruskog milijardera Andreja Meljničenka, voli da rasipa novac.

Ima se može se: Sandra Meljničenko zakupila kafanu zbog jedne kafe!



Nedugo pre nego što se porodila krajem maja, ona je nekoliko dana tajno boravila u Beogradu. Tada je zakupila ceo jedan restoran na Zemunskom keju na tri sata kako bi u miru i tišini mogla da ćaska sa dve drugarice!

Prekinula je odnose sa mnogima s kojima se družila dok je bila jedna u nizu devojaka sa srpske estrade, pošto joj se, kako kaže naš sagovornik, ne uklapaju u milje svetskog džet-seta s kojima je danas prijatelj.

- Toliko se privikla na raskošan život da je čovek više ne može prepoznati. Ali što kažu ljudi, lako se na dobro navići. Ne javlja se skoro nikome od starih drugara, pa smo se iznenadili kad smo saznali da je boravila u Beogradu. Javila se samo dvema drugaricama, zakupila restoran, jer nije želela da ih neko uznemirava. Konobari su je služili i obigravali oko nje kao da je kraljica.

Uz bogat ručak, nazdravljale su šampanjcem, a Sandra je dovela i svog psa, koji je pio isključivo skupocenu „evijan“ vodu! Kad kuče pije najskuplju vodu, onda je svima jasno kako ona živi - kaže jedan Sandrin bivši prijatelj.

Autor: S.P.
Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>