Svet

Region

Ešton Kučer i Mila Kunis se ljubili i mazili pred kolegama (Foto)

Uprkos kolegama koji su ih okruživali, Ešton Kučer i Mila Kunis nisu se odvajali jedno od drugog na zabavi organiziranoj povodom snimanja filma o Stiv Džobsu.

Ešton Kučer i Mila Kunis se ljubili i mazili pred kolegama (Foto)



Glumački par ljubio se i mazio na zabavi organizovanoj povodom snimanja biografskog filma o pokojnom osnivaču "Applea" Stiv Džobsu.

Par, koji se upoznao na snimanju serije "Lude 70-te", američki Dan nezavisnosti 4. jula proslavio je na ručku u porodičnoj kući njegovih roditelja. Još tada su uhvaćeni kako se grle i ljube.

Glumica je nedavno u avgustovskom izdanju časopisa "Elle"  izjavila da trenutno nije u vezi.

"Ešton i ja se poznajemo 15 godina. Imamo zajedničke prijatelje, lepo nam je kada se družimo i to je to. Nismo u vezi" - izjavila je Mila.

Čak se požalila kako joj je teškov da se u javnosti pojavi na sastanku sa nekim muškarcem.

"Hoće li dečko doći do mene i pitati me da li može da me izvede na sastanak? Ja ne mogu da idem bilo gde na sastanak, u obzir dolazi ili moja ili njegova kuća. Pokušavam da budem normalna devojka, ali ne mogu da odem na sastanak bilo gde "- rekla je glumica koja je krajem 2010. godine raskinula osmogodišnju vezu sa zvezdom filma "Sam u kuć", Meklejem Kalkinom, dok je Ešton napustio suprugu Demi Mur koju je prevario na šestu godišnjicu braka.

Autor: J.B.
Foto: internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>