Region

Svet

Region

Rade Šerbedžija: Neću da mi ćerke budu Amerikanke!

Legendarni glumac Rade Šerbedžija, došao je na kratko u Beograd, kako bi video po prvi put unuku Anastasiju, koju mu je podarila ćerka Lucija u braku sa Filipom Gajićem.

Rade Šerbedžija: Neću da mi ćerke budu Amerikanke!



"Iako sam u Beograd došao prehlađen i bolestan odmah sam otišao do Lucije da vidim unučiće. Prvi put sam video malu Anastasiju koja je prekrasna. Samo sam je pogledao jer je unuk Sergej pomno pratio šta ja to radim i koliko ću pažnje posvetiti tom novom biću. Meni se srce cepalo ali znam da će mi ona oprostiti jer ne razume i neće se sećati toga. Samo sam je pogledao i poljubio i rekao: 'O, zgodna je. Sergej dođi dedi svome!' Pa nisam ja od juče", rekao je ponosni deda.

Kako kaže, veoma je zabrinut da mu mlađe ćerke, Milica i Vanja ne padnu pod američki uticaj, pa je to jedan od razloga zbog kojih se preselio u Rjeku. "One odlično govore naš jezik ali osećam kako gubim pred američkim navikama i životom i ne bih hteo da budu Amerikanke. Ne mislim time ništa loše o Amerikancima jer ih ima stvarno sjajnih ljudi. Želio bih da budu više Evropejke i bliže našim korenima. I Lenka i ja ih odgajamo u duhu našeg jezika i naše kulture. One znaju mnogo ali ipak je to drugačije kad odrasteš sa svojom generacijom, a taj deo života mi gubimo. Želim da ih kasnije pošaljem u Ameriku na koledž", izjavio je Šerbedžija.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>