Region

Svet

Region

Montevideo: Moša ne shvata ozbiljno ponudu gazda Rajka

Na Čuburi je u toku veliko slavlje. Priređuje ga gazda Rajko, kafedžija, u čast pobede "BSK"-a na današnjem derbiju

Montevideo: Moša ne shvata ozbiljno ponudu gazda Rajka



Gosti večeri su Moša i Tirke, igrački tandem koji je svojim golovima doneo pobedu "BSK"-u. Kafedžija Rajko koristi ovu priliku da Moši ponovo skrene pažnju na svoju rođaku, lepu, mladu i neudatu Rosu, ali Moša ne shvata ozbiljno njegovo provodadžisanje kao ni Rosa, uostalom.

Njeno srce je na drugoj strani. Ona više ne krije svoje simpatije za Tirketa, kao što ni Tirke ne krije svoje simpatije za nju. Ali njihov odnos počinje da se kvari kada Valerija odluči da se poigra sa Tirketom.

Josip Riboli, nogometni funkcioner iz Zagreba, obaveštava Andrejevića i Živkovića da hrvatski fudbaleri neće učestvovati u sastavu reprezentacije Jugoslavije na predstojećem Svetskom prvenstvu u Urugvaju. Obaveštava ih i da je selektor Pandaković podneo ostavku. Živković na sve moguće načine pokušava da privoli Ribolija da promeni stav.

U glavnim ulogama: Miloš Biković, Petar Strugar, Nina Janković, Milutin Karadžić, Branimir Brstina, Danina Jeftić, Vojin Ćetković, Nebojša Ilić, Viktor Savić, Tamara Dragićević, Milovan Filipović, Mihaela Stamenković, Anita Mančić, Marko Nikolić, Sergej Trifunović, Nikola Đuričko, Srđan Todorović, Slobodan Ninković, Predrag Vasić, Bojan Dimitrijević, Tanja Bošković, Hrvoje Kečkeš, Enis Bešlagić i mnogi drugi.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>