Region

Svet

Ceca odlazi na Kipar kod Veljka i Anastasije?!

Folk zvezdi Svetlani Ražnatović juče je skinuta narukvica jer joj je istekla osmomesečna kazna kućnog zatvora, na koju je osuđena zbog prisvajanja novca od prodaje deset fudbalera FK „Obilić" stranim klubovima, kao i zbog nedozvoljenog držanja oružja. Ceca prvog dana na slobodi nije želela da napušta svoju vilu, ali je oko 13 časova, obučena u roze bademantil, nakratko sa prozora mahnula obožavaocima.

Ceca odlazi na Kipar kod Veljka i Anastasije?!Cecini fanovi ipak ispred njene kuće: Pozdravila ih sa prozora (Video+Foto)
Dan kada je Ceci istekla kazna počeo je uobičajeno. Najpre je oko 7.30 časova iz kuće izašla Cecina sestričina Helena, koju su dadilja i obezbeđenje odvezli u školu. Sat vremena kasnije u vilu je došla žena koja je svih osam meseci bila Cecin nadzornik, noseći kofer sa specijalnom alatom pomoću kojeg su pevačici skinuli narukvicu. Minut kasnije obezbeđenje je u vilu sprovelo advokata Mišu Petrovskog, koji je vodio pevačicin slučaj.

Ražnatovićeva je već u devet časova bila oslobođena, tada su činovnici napustili vilu i peške se zaputili ka „Marakani". Petrovski se kod Cece zadržao još pola sata, nakon čega je Ceca mogla sama da uživa u prvim satima slobode. Međutim, nije želela da izneveri brojne obožavaoce koji su se okupili ispred njene kuće - oko 13 časova pozdravila ih je mahajući im sa prozora. Kada je videla da su ispred vile i predstavnici medija, Ceca je navukla zavesu. Nešto kasnije još jednom se pojavila na prozoru, u naručju je imala Lidijinog sina Viktora, i ponovo je mahnula fanovima. Najverniji obožavaoci, koji su nosili transparent „Jedna jedinstvena, Ceca iznad svih", poslali su folk divi cveće sa porukom podrške.

Kako saznajemo, Ražnatovićeva će za nekoliko dana napustiti Srbiju. Ona će otputovati u Aja Napu na Kipru, gde ima kuću u kojoj žive njena deca Veljko i Anastasija.

"Ceca je presrećna, ne može da sakrije emocije zbog toga što će napokon moći da izađe iz vile i živi normalan život. Čak je i zaplakala kad su joj skidali narukvicu sa noge. Ona se izvesno vreme neće medijski eksponirati, već će se do prvog nastupa, koji je planiran za 24. mart, odmarati u svojoj kući na Kipru i uživati sa decom Anastasijom i Veljkom, koje je na početku izdržavanja kazne preselila u tu državu" - rekao je za Press izvor blizak pevačici.

Pevačica je juče na Tviteru potvrdila da će se posvetiti porodici i karijeri.

"Dobro jutro! Ovaj dan je lep, sam po sebi. Dragi moji, povodom slobode ne pravim žurku, a izjave nisam davala, niti ću. Vreme je da se posvetim porodici, karijeri i publici! Jedino me to zanima i usrećuje. Bez reči sam zbog mojih fanova koji su doneli ogroman transparent ispred moje kuće" - napisala je Ceca na ovoj društvenoj mreži.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>