Svet

Region

Vitni Hjuston ispraćena uz stihove I Will Always Love You (Foto+Video)

Poslednji ispraćaj američke muzičke dive Vitni Hjuston, koja je preminula prošle subote, održan je juče u Newarku.

Vitni Hjuston ispraćena uz stihove I Will Always Love You (Foto+Video)



Sahrana Vitni Hjuston uživo na internetu (Link)
Obožavaoci poznate pevačice ceo dan su se okupljli ispred baptističke crkve Nove nade u Newarku kako bi ispratili svoju omiljenu pevačicu. U crkvi je bilo oko 1500 ljudi. Svi oni su dobili pozivnicu sa slikom nasmejane pokojne zvezde iz ranih 1990-ih, iz vremena njene najveće slave, na kojoj je pisalo: "Sa velikom zahvalnošću, porodici Hjuston bila bi čast kada biste prisustvovali službi odlaska kući Vitni Elzabet Hjuston".



Ceremoniju je otvorio sveštenik Džo Karter, a među govornicima bili su Dion Varvick, kuma pokojne pevačice, Kliv Dejvis, ali i Kevin Kostner koji je sa Vitni igrao u filmu telohranitelj.

Glumac se prisetio njihove zajedničke saradnje i ispričao kako se pevačica plašila da zaigra u filmu jer je smatrala da nije dovoljno dobra.

Program je bio ispunjen pesmom, a nastupili su u Ališa Kiz i Stivi Vonder. I oni su se prisetili Vitni njenog talenta i ličnosti.

"Mnogo te volela. Ona će zauvek paziti na tebe i nikada neće ispustiti tvoju ruku. Trebaš da budeš jako ponosna na svoju majku'", rekao je pre nastupa Stivie Vonder.

Najemotivniji deo bio je  kada se na velikom zidu pojavilo pismo pevačicine majke Kisi Hjuston.

"Nikada ti to nisam rekla. Kada si se rodila Sveti Duh rekao mi je da nećeš biti dugo sa mnom. Sada zahvaljujem Bogu na predivnom cvetu koji mi je dopustio da odgajam i volim tokom 48 godina. Odmaraj u miru moja devojčice" - pisalo je u pismu koje je potpisano sa mama.

Pevačica je na poslednji počinak ispraćena uz pesmu "I Will Always Love You".


Sam pokop muzičke legende očekuje se danas, a sahraniće je na lokalnom groblju, odmah pored groba oca u prisustvu najbliže rodbine i prijatelja.


Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>