Region

Svet

Dado Glišić: Aleksandra Radović je zavidna i iskompleksirana žena

Revoltiran izjavom pevačice Aleksandre Radović, da Željko Joksimović može da nastupi na Evroviziji “za penzionere”, oglasio se i njegov kolega Dado Glišić, koji je na adresu našeg portala poslao e-mail.

Dado Glišić: Aleksandra Radović je zavidna i iskompleksirana žena



“Poslušajte ovu zavidnu ‘Gospođu’… Moje mišljenje je, a nadam se da će se mnogi složiti da je zavidna, a nekada je bila presrećna da peva prateće vokale meni i ostalim kolegama, a sad onako nadmena prolazi i okreće glavu od nas. Ja ne znam u čemu je njen problem i koje vuče komplekse, ali očigledno da ima problem sa svojim egom”, priča Dado i dodaje:

Aleksandra Radović: Željku Joksimoviću je mesto na Evroviziji za penzionere
“Konačno pravo lice dotične gospođe! Za vas koji niste znali, pesme koje peva nisu njene već Aleksandre Milutinović i Gorana Kovačića, koje poštujem i cenim, što ne znači da i dotičnu gospođu ne poštujem kao pevača i autora svojih pesama. Ali, ona samo dobro folira ovaj naš napaćeni narod i predstavlja se kao divna, emotivna i dostojanstvena i našla je da pljune po čoveku kojeg izuzetno poštujem i cenim i koji je autor svojih pesama i vlasnik mnogih svojih hitova. Sledeći put kada bude htela da uzme kolege usta i to sa karijerom neka se zapita gde je ona stigla sa svojom muzikom i koliko je omiljena kod nacije posle izjave o Željku Joksimoviću… Do sada sam ćutao i dozvoljavao mnogima prostor u medijima da pričaju o ljudima, ali neću dozvoliti da pričaju loše o ljudima koji su moji veliki prijatelji i saradnici… Dotičnoj poručujem da je bolje da se potrudi da uradi nešto kvalitetno i hitično, jer u poslednje vreme očigledno nije".

"Za moj rad ne mora da se brine, jer dovoljno govori podatak da moj album ‘Sto bespuća’ i danas je slušan, pesme su ostale za sva vremena i što su mi pokojni Toše i Željko Joksimović ukazali poverenje da pevam kao gost na njihovom koncertu, a to nije ni malo naivna stvar. Možete da kažete da idete pravim putem kad kolege vole i poštuju vaš rad”, zaključuje Dado.

Izvor: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>