Region

Svet

Šaban Šaulić u Skenderiji sa nogom u gipsu

Iako je kralj folka pevao sa gipsom na nozi a njegova naslednica pod teškom prehladom, Šaban i Ilda Šaulić uspeli su da publiku dignu na noge i oduševe posetioce u sarajevskoj dvorani „Skenderija“ na spektakularnom koncertu „Tri kralja“.

Šaban Šaulić u Skenderiji sa nogom u gipsu



Maleri su počeli nedelju dana pred koncert”, ispričala je Ilda za "Novosti".”Tata je bio u vikendici u Krčedinu i tamo je nezgodno pao i slomio kost na stopalu, pa je morao da nosi gips. A onda se desilo da je mene dan pred polazak u Sarajevo uhvatila jaka prehlada, tako da sam se zabrinula da li ću uopšte moći da izađem na binu”.

Mlada folk zvezda imala je jedinstvenu čast da nastupi kao specijalni gost na koncertu gde su, uz Šabana, Sarajlije zabavljali Halid Bešlić i Miroslav Ilić.

“Iako po prirodi nisam tremaroš, moram priznati da sam bila nervozna pre nego što sam izašla na scenu. Velika je čast, ali i odgovornost, naći se na bini sa takva tri velikana. Ipak, kada je publika horski sa mnom počela da peva 'Stani dušo da te ispratim'", trema je nestala”, kaže Ilda, koja se iz prestonice BiH vratila puna utisaka.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>