Region

Svet

Zamalo tuča Braje i Bobe Živojinovića

Tekstopisac Dragan Brajović Braja samo što se nije fizički obračunao sa Slobodanom Živojinovićem u restoranu „Talas“, prilikom Bobine proslave godišnjice braka sa Lepom Brenom. Kako Kurir saznaje, do svađe je došlo zato što Braja nije želeo da se pridruži slavljenicima jer se u njihovom društvu nalazio Saša Popović, sa kojim ne govori.

Zamalo tuča Braje i Bobe Živojinovića



- Braja je došao sa suprugom Gocom ne znajući da se tu održava Bobina i Brenina proslava. Slavilo se u gornjem delu restorana, a oni su u donjem naručili večeru. Međutim, Boba je čuo da je Braja tu i sišao da ga pozove da im se pridruži - otkriva naš sagovornik:

- Pozdravili su se, ali Braja nije želeo da se pridruži slavlju zbog Popovića. Boba ga je uzaludno ubeđivao, da bi mu na kraju pukao film. „Ma, je.e mi se što nećeš da dođeš! Ne moraš! Nikad više ni u ‘Grand’ nećeš ući“, počeo je da viče Živojinović, na šta mu je Braja odbrusio: „Boli me, bre, ku.ac i za tebe i za ‘Grand’“.

Tada su se pokoškali, a onda je između njih stala Brajovićeva supruga i uspela da ih smiri. Gledao ih je ceo restoran. Braja je ubrzo otišao kući.

- Nemate tu šta naročito da napišete. Sa Bobom se poznajem godinama, i to nema veze sa estradom. Sa njim mogu i da se napijem, i da se šalim, i da ge čačnem. Mogu da mu kažem šta hoću. Mi smo prijatelji i pre i posle tog razgovora - rekao je Braja.

Za razliku od njega, Boba nam nije odgovarao ni na poruke ni na pozive.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>