Region

Svet

Tanju Savić majka izbacila iz kuće

Majka Tanje Savić Živana, izbacila je svoju ćerku, njenog supruga Dušana Jovančevića i njihovog sina Maksima iz porodične kuće u Radincima.

Tanju Savić majka izbacila iz kuće



"U domu Savića žive Tanjini roditelji, sestra Biljana i brat Tomica sa ženom i detetom. Svima su smetale njihove rasprave i vika, a sve je kulminiralo kad je Dušan prošlog petka, nakon svađe sa Tanjom, odveo Maksima. Tada joj je Živana rekla da mora da se odseli - izjavio je izvor blizak porodici Savić.

Iako je odluka majke Živane šokirala Tanju, pevačica nije imala izbora već da se sa svojom porodicom spakuje i napusti kuću svojih roditelja.

"Kad je shvatila da se mama ne šali, saopštila je mužu da moraju da odu. Spakovali su se i odvezli u Beograd. Oni već nedelju dana žive u stanu na Bežanijskoj kosi u kom je Tanja bila pre nego što se udala. Očajna je što je izgubila podršku porodice, a Dušanovo prisustvo joj ne pomaže mnogo, jer je nakon svega izgubila poverenje u njega. Sin joj je jedina uteha - zaključio je izvor.

Tanjina majka Živana je takođe potvrdila navode izvora i dodala:

"Tanja više ne živi ovde, s mužem i detetom je u Beogradu. Ja sam joj odavno rekla da ide, jer je u našoj kući velika gužva. Ovde žive tri porodice. Što se tiče njihovih svađa, na to se nisam obazirala, to je normalno. Ne znam gde su sada, valjda na Bežanijskoj kosi - rekla je Tanjina majka.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>