Region

Svet

Tanja Savić: Ja sam veoma skromna osoba!

Tanja Savić uprkos velikim problemima koje trenutno ima u privatnom životu, odlučila je da se okrene svojoj muzičkoj karijeri. Pevačica sebe smatra veoma skromnom osobom, a nedavno je snimila i duetsku pesmu sa kolegom Darkom Lazićem.

Tanja Savić: Ja sam veoma skromna osoba!


 
Majka Tanje Savić: Moja ćerka laže, ključevi od kuće su kod nje!
Tanja je ekipi Exkluziva otkrila da je veoma skromna osoba: "Ja važim za veoma skromnu gospođu. Inače, sam veoma skromna osoba i po načinu odevanja, ali i ovako".

Tanja je nedavno snimila i u duetsku pesmu sa kolegom Darkom Lazićem "Ti si ta", a koja bi za nekoliko dana trebala da ugleda svetlost dana. Pevačica otkriva kako je došlo do saradnje i dodaje da će pesma postati veliki hit.

"Saradnja se desila preko Danijela Đurića, on je krivac za sve. Jednom prilikom mi je pusti pesmu i ja sam odlepila. Onda smo shvatili i on i ja, da vidimo Darka Lazića u pesmi", kaže Tanja.

Pored nove pesme, Tanja je već nedeljama glavna tema u medijima zbog svađe sa roditeljima koju je imala zbog novca: "Zaista me to ne intresuje, ne želim da dosađujem narodu. Ako ljudi čitaju toliko ružnih stvari o meni, možda bi im se i zgadila", zaključila je pevačica.

Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus


>