Region

Svet

Danijela Vranić: Pola moje familije radi u policiji (Video)

Gostujući sinoć u emisiji Jlene Bačić-Alimpićm"Dobro veče, Srbijo", Danijela Vranić objasnila je šta se zapravo dogodilo one večeri kada je privedena u policiju, kao i da je pogrešila što je vozila pod dejstvom alkohola, ali da joj nije žao što se veselila.

Danijela Vranić: Pola moje familije radi u policiji (Video)



"Puno su o meni pisali, i nije lepo. Te napila se, napala policajca... Ja nisam agresivna i nikada nikoga nisam udarila, a kamoli policajca. Ja gajim veliko poštovanje prema službi,pa pola moje familije je u policiji. Nisam iskoristila ni jednu svoju vezu, prespavala sam u stanici, malo sam i "svirala klavir". Šta se desilo? Ja sam temperamentna osoba, i meni se nije svidelo kako se policajci ophode prema meni, jer nisam jedina ja vozila, možda sam najagresivnije vozila, ali nisam jedina. I to mi je zasmetalo" - izjavila je Danijela i dodala:

"Samo zato što sam poznata ličnost, to je skandal. Sigurna sam da se svima to dešava, ali novine pišu samo o poznatima. Kajem se što sam vozila te večeri ali se ne kajem što sam se veselila, jer smo slavili pobedu odbojkašica. I upravo su to trenuci zbog kojih mi je muka što sam poznata. Imam 36 godina i tek sam pre godinu dana probala alkohol i mislim da nije fer nazivati me alkoholičarkom. Ja sam vesele prirode i kada sam srećna ja tu sreću delim sa svima. Kada podignem čašicu, svima oko sebe kažem "Živeli!" ali se to odmah portumači kao da sam alkoholičarka. I verujte da mi je teško o ovome da pričam, ali mislim da moji fanovi zaslužuju ovo". - uznemireno je rekla Danijela.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>