Region

Svet

Tanju Vojtehovski proganja lezbejka?!

Voditeljka i PR menadžer televizije Pink Tanja Vojtehovski, nedavno je prijavila novosadskoj policiji devojku koja je uznemiravala i pretila preko SMS poruka.

Tanju Vojtehovski proganja lezbejka?!



Naime, D.M. je Tanji pre nekoliko dana počela da šalje ljubavne poruke, da bi kasnije počela da joj preti. Tada je voditeljka rešila da ništa ne prepušta slučaju, već je ceo događaj prijavila policiji.

"Tanja je u sredu uplašena došla u policijsku stanicu. Izjavila je da je jedna osoba uznemirava. Ta devojka joj je slala preteće poruke i neke fotografije, što je Tanja sačuvala u telefonu kao dokaz. Voditeljka se plašila za svoju bezbednost. Strahovala je da će je ta žena povrediti, zbog čega je slučaj i prijavila policiji" – rekao je izvor blizak voditeljki.

Ova devojka je u jednoj poruci Tanji poručila i da će pasti krv ukoliko ne bude ispunila sva njena očekivanja.

"Devojka je njpre tražila da se sastanu negde u gradu, a potom joj je pretila da će, ukoliko odbije da se vidi s njom, pasti krv" – kaže izvor i dodaje da se njih dve poznaju godinama i da su nekada bile jako bliske.

"Novosađanka je htela da se prijavi u emisiju “Trenutak istine” i da javno kaže u kakvim odnosima su bile ona i voditeljka. Međutim, Vojtehovski joj je to izričito zabranila" – zaključio je izvor.

Voditeljka nije bila raspoložena da komentariše ovakve navode, ali je na indiskretan način potvrdila informacije.

"Neću da govorim o tome! Ali stvarno! Kako ste se dokopali toga? Odakle vam ta informacija? Pa, da… Iz policije! Stvarno strašno! Neću da govorim o tome."

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>