Region

Svet

Seka Aleksić zapalila Budvu (Foto)

Posle JK, došao je red da i Seka Aleksić "zapali" čuveni klub u Budvi "Trokadero". Scenario je gotovo isti, samo su akteri, a i publika različiti!

Seka Aleksić zapalila Budvu (Foto)


Kako saznajemo Seka je sinoć izazvala opšti kolaps od gužve, veliki broj ljudi bezuspešno je pokušavao da uđe u klub, ali im to nije pošlo za rukom, pa su Aleksićkin nastup mogli da prate jedino stojeći na ulazu u diskoteku. Popularni klub je pred nastup već bio krcat, a kada se pojavila na bini, bez turbana na glavi, Seka je pesmom “Soba 22“ publiku odmah digla na noge, a fantastična atmosfera trajala je do kraja nastupa!



Ipak, popularnu pevačicu je posle sjajnog nastupa danas zadesio i "peh“! Posle burne noći, a i kolapsa u saobraćaju, Seka je zakasnila na avion u Tivtu, pa je morala da otkaže nastup u Vitezu u Bosni i Hercegovini. Ipak, Seka se odmah preko Fejsbuka obratila svojim vernim fanovima u tom gradu. „Izvinjavam se svim svojim fanovima!!! Mnogo mi je krivo, ukoliko budem imala slobodan termin do polovine avgusta bićete obavešteni o novom terminu. Volim vas puno!“.

Kao i većina estradnjaka, i Seka ovog leta radi punom parom na crnogorskom primorju i ima veoma malo vremena za odmor od nastupa. Ipak, ona uskoro putuje u Egipat, na odmor u letovalište “Šarm el Šeiku, a nakon toga će se podvrgnuti veštačkoj oplodnji.

Izvor: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>