Region

Svet

Ivan Bekjarev gost emisije VIP Špajz

Emisija VIP Špajz ide na zasluženi odmor. Narednog ponedeljka je poslednja emisija u ovoj sezoni. Biće to kolaž dosadašnjih gostovanja i neki najzanimljiviji detalji iz protekle sezone. Kako dolikuje u poslednjoj emisiji sa gostom u studiju opredelili smo se za vrhunskog umetnika Ivana Bekjareva, koji je sa nama podelio delić svoje biografije.

Ivan Bekjarev gost emisije VIP Špajz





Glumom se bavi od ranog detinjstva. Njegova prva, amaterska uloga bila je u predstavi "Ivica i Marica", igrao je glavnu ulogu. Pored njega u toj predstavi igrao je i Marko Nikolić, kojem je kasnije, u šali pričao, kako dok je on igrao glavnu ulogu Marko je bio zli patuljak.

Želeo je da bude pravnik. Sa samo deset godina postao je glumac. I bio najbolji amater u Beogradu. Profesionalac je postao još kao gimnazijalac, u trupi Olivere i Radeta Markovića. Bio je prvi voditelj radija “Studio B”. Odigrao je više uloga u serijama, filmovima, dramama. Na radio Beograd 202, bio je autor preko 1000 veoma popularnih radio emisija "Mislim na vas, mislite na mene".



Kasnije, na Beogradu 202, vodio je i "Poselo 202". Na Prvom programu Radio Beogrda vise od godinu dana vodio emisiju "Veceras zajedno"; igrao u mnogo radio-drama, kao i u najpopularnijoj radio-seriji "Jovanovici". Svoje znanje rado prenosi na mladje kolege, svoje studente, i upravo je u toku prijemni ispit nove klase studenata. Glumom se kroz celu karijeru, koja traje vise od četrdeset godina, bori sa vetrenjačama, ali uspeva da se izbori za svoje mesto.



Njegov izlet u voditeljske vode nije slučajan, a nije ni završen. Možda uskoro gledamo Ivana Bekjareva i u nekoj autorskoj tv emisiji.

S.P.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>