Vaga godišnji
Vaga

VAGA

23.9. - 22.10.

Godišnji horoskop za 2021.


Opa, kakvu godinu imate ispred sebe, Vage! 2021. godina naglašava vaš dar komunikacije, otkrivajuc´i kreativnije kvalitete vašeg znaka. Možda biste mogli razmisliti o tome da svoju pažnju usmerite na svoje umetnicke i altruisticke oblike izražavanja. Kao vazdušni znak, nalazite se u potrazi za znanjem i možda cak razmislite o ulasku u neki studijski program koji proširuje vaše razumevanje razlicitih predmeta.

Tranzit Severnog cvora kroz Blizance usmerava vaš licni magnetizam ka kontinuiranom obrazovanju, duhovnom širenju i cak vas povezuje sa zajednicama širom sveta. Možda biste cak mogli razmisliti o tome da usmerite svoju energiju ka više humanitarnim ciljevima, jer Saturnovo prisustvo u Vodoliji pravi trigon sa vašim znakom i povezuje vas sa nekoliko ciljeva i svrha, prema kojima ste strastveni.

Znak ste koji traži diplomatiju i pravdu, za koje znate da se ne dešavaju preko noc´i. Spremni ste da uložite vreme i napor da zaista ispratite odredene stvari do samog kraja i znate da je ovo celogodišnji proces. Možda cak i razmislite da dobrovoljno ucestvujete u odredenim organizacijama i budete neprestano inspirisani pricama drugih, dok produbljujete razumevanje i istraživanje unutar svoje zajednice.

Vrlo prosvetljujuc´a lekcija ove godine za vas ukljucuje cikluse retrogradnog Merkura, koji su svi u vazdušnim znakovima. Ovo zapocinje retrogradom u Vodoliji tokom januara i februara, stvarajuc´i period uredivanja vaše pete kuc´e, koja utice na vašu decu ivaše kreativne talente. Dok retrogradni Merkur traži od nas da sve dublje istražujemo, ovo je takode važna lekcija za sve vaše odnose.

Retrogradni ciklus Blizanaca delovace izazovnije od maja do pocetka jula. Ovo može biti malo nezgodno kada je u pitanju vaš stil komunikacije i može dovesti do neželjene zabune. Ova godina takode donosi lekovit retrogradni Merkur u vašem znaku Vage od kraja septembra do sredine novembra. Generalno, u drugoj polovini godine bice puno aktivnosti u pogledu rešavanja pitanja koja ukljucuju ljubav.


Ovan 21.3.- 20.4.

Godišnji horoskop za 2021.


Ovih dana, Ovnovi, možete mnogo toga nauciti kroz drugu stranu price. 2020. je iznela na površinu vašu prakticniju i zaštitnicku stranu. Bili ste ..

Pročitaj više

Bik 21.4.-21.5.

Godišnji horoskop za 2021.


Dobrodošli u potpuno novu godinu koja je pred vama, Bikovi! Imate još dosta raspakivanja da odradite, a pritom, ne znate ni odakle da zapocnete. Iskusili ..

Pročitaj više

Blizanci 22.5.- 21.6.

Godišnji horoskop za 2021.


O mnogo cemu ima da se razgovara kada je u pitanju ova godina, Blizanci! 2021. godina je izuzetno podsticajna za vaš kreativni znak. Možete se ..

Pročitaj više

Rak 22.6. - 22.7.

Godišnji horoskop za 2021.


Ovde ste iz važnog razloga, Rakovi, a 2021. je jedna od onih godina u kojima se morate predati ishodu. Napravili ste neke neverovatne promene tokom 2020. godine ..

Pročitaj više

Lav 23.7.- 22.8.

Godišnji horoskop za 2021.


Ovo je izuzetno važna godina za vaš vreli znak, Lavovi! Toliko se toga dogada, da je cesto teško pratiti sve divne benefite koje se spremaju za ..

Pročitaj više

Vaga 23.9. - 22.10.

Godišnji horoskop za 2021.


Opa, kakvu godinu imate ispred sebe, Vage! 2021. godina naglašava vaš dar komunikacije, otkrivajuc´i kreativnije kvalitete vašeg znaka. ..

Pročitaj više

Škorpija 23.10.- 22.11.

Godišnji horoskop za 2021.


Ovo je izuzetno važna godina za moc´an znak Škorpije. Nekoliko tranzita povlace glavne tacke u vašoj natalnoj karti, donosec´i vam potpuno ..

Pročitaj više

Strelac 21.11.- 21.12.

Godišnji horoskop za 2021.


Kakva c´e samo apsolutna prekretnica za vas biti 2021. godina, Strelcevi! Oko vas je cudesna energija koja je vrloosvežavajuc´a za vaš ..

Pročitaj više

Jarac 22.12.- 19.1.

Godišnji horoskop za 2021.


Ove godine cete se probuditi i ugledati novu verziju sebe, Jarcevi! Vi ste jedinstvena duša koja je sa svrhom dobrodošlice na ovoj zemlji! Prisustvo ..

Pročitaj više

Vodolija 20.1.- 19.2.

Godišnji horoskop za 2021.


Ova 2021. godina je godina Vodolija! Sve je u vašem znaku koji se stalno razvija i koji svetu predstavlja jedinstvenu i prihvatljivu novu perspektivu. Ovde ste ..

Pročitaj više

Ribe 20.2.- 20.3.

Godišnji horoskop za 2021.


Ove godine postoji teška energija za utvrdivanje, Ribe. Morate zaista zauzeti takav pristup da dozvolite da život dode vašem osetljivom znau, baš ..

Pročitaj više

>