Region

Svet

Nada Nemešević: Marijana nije moja snajka

Majka Nikole Nemeševića, ukućanina Velikog brata, Nada u emisiji "Pozovi Velikog brata" je istakla da Marijana neće biti njena snajka i na osnovu onog što je rekla jasno se vidi da je protiv veze njenog sina.

Nada Nemešević: Marijana nije moja snajka



Nada je puna razumevanja pokušala da opravda neke postupke svog sina i rekla: "Nemeš nije uradio ništa što se ne radi napolju - počela je Nada Nemešević da priča o svom sinu i njegovim “problemima sa alkoholom”. -On je ušao u rijaliti da bi promovisao sebe i svoju muziku, a sve ostalo što se dešava je uticaj zatvorenog prostora."

Na pitanja o Marijani je izbegavala da odgovori, jer joj je izgleda bilo neprijatno kada ju je prošli put u istoj emisiji nazvala alkoholičarkom koja ne ispušta čašu iz ruke i plaćena je za seks, pa je sada kratko rekla: "O gospođi Čvrljak ne želim da pričam."

Gospođa Nemešević je u još par navrata opravdavala postupke svog sina: "Nemeš je ušao nespreman, problem u koji je upao sa određenom ukućankom…mislim da je našao izlaz u konzumiranju alkohola… - rekla je Nada. - Mislim da se svima nama desilo da se zbližimo sa pogrešnom osobom, a ja sam u braku sa Nemeševim tatom od svoje 17. godine tako da mislim da nisam kompetentna", izjavila je.

Izgleda da je gospođa Čvrljak donela dobru odluku koja se tiče njenog i Nemeševićevog raskida i bila je upravu kada je rekla da je njegovi neće prihvatiti, samo, još da i njen bivši dragi postane toga svestan.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>