Region

Svet

Bora Čorba: Ceca je napravila glup potez

Bora Đorđević, frontmen "Riblje Čorbe" je izjavio da je neinteligentno sa Cecine strane što na novi album nije uvrstila njegovu pesmu "Užasno mi nedostaje", koju je na "You Tube"-u preslušalo oko 250.000 ljudi.

Bora Čorba: Ceca je napravila glup potez



"Njih dvoje su krajem 2010. godine u emisiji "Magazin In" otpevali ovu pesmu, a ona je već sutradan postala hit na internetu. "Ceca će meni ostati draga prijateljica bez obzira na to što je moju pesmu izostavila sa albuma. Numera "Užasno mi nedostaje" će je i dalje čekati, dok god bude potrebno. Ipak, mislim da je neinteligentno da se pesma koja je postala hit pre hita ne uvrsti na CD", rekao je Bora.

Spekuliše se da je Aleksandar Milić Mili želeo da bude jedini autor na Cecinom novom albumu, a možda je to razlog što su otpale i pesme Marije Šerifović i Alena Ademovića.

"Verovatno Mili ima svoju koncepciju albuma. Pretpostavljam da je u pitanju njegova sujeta, ali neću da govorim o nečemu što ne znam tačno. Ne želim nikome da se zameram", rekao je Bora i spomenuo da još nije preslušao pesmu "Šteta za mene".

Užasno mi nedostaje

Kad dođem kući,
zaključam vrata
i sve mi crno postaje,
i očaj počinje da me hvata,
užasno mi nedostaje!
I onda cvilim kao štene
i šta mi drugo preostaje,
i više nema ništa od mene,
užasno mi nedostaje.
Srce mi puca na komade
a prava istina prosta je,
ja živim od ostataka nade,
užasno mi nedostaje.
Čekam i ako vreme stoji
a uspomena dosta je,
samo zbog njega ljubav postoji,
užasno mi nedostaje.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>