Region

Svet

Dr Agoljub Ljubičić: Muškarci foliraju orgazam

Specijalista "seksolog", primarijus za muško-ženske odnose i teoretičar prakse Dr Agoljub Ljubičić, ranije poznat kao Dragoljub Ljubičić Mićko, će večeras premijerno održati predavanja u Domu sindikata na temu "One stvari". Na istoimenu temu on je govorio u jednom intervjuu.

Dr Agoljub Ljubičić: Muškarci foliraju orgazam



Na pitanje zašto se za muški polni organ govori piton a za ženski na primer, ribica on odgovara: "Ne zna se tačno, ali dokle god se pitoni, mačori, mačkice i ribice ne žale društvima za zaštitu životinja - nije ni bitno."

Mićko, pardon, doktor Ljubičić je još istakao da muškarci glume orgazam kada slažu da im se svidelo jelo koje je žena skuvala, da dužina novčanika nije bitna, nego samo njegova debljina.

Prema mišljenju doktora ukoliko žena uhvati muža u prevari to ne mora da znači da treba da "veruje svojim očima". "Oće oko i da slaže, naročito kad je umorno. Vrlo često ta druga u krevetu i nije druga, nego upravo ona, supruga, koja, kad je van sebe od umora, može tako da se "ugleda" na nekom drugom mestu, pa čak i u krevetu sa sopstvenim mužem!", rekao je doktor.

Za sve one koji žele da čuju više o savetima i dijagnozama ovog neobičnog lekara možda bi najbolje bilo da posete predavanje.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>