Region

Svet

Novi spot Pilota sa glumcima iz filma Montevideo (Video)

Mladi glumci, zvezde filma “Montevideo” Miloš Biković i Tamara Dragićević postali su ljubavni par, ali samo nakratko. Njih dvoje razmenjivali su nežnosti šetajući ulicama Beograda u romantičnoj muzičkoj priči Kikija Lesendrića i “Pilota” pod nazivom “Slučajno”. U “Parobrodu” je juče premijerno prikazan ovaj video-spot koji je ujedno i najava novog albuma Kikija Lesendrića koji izlazi u septembru. Miloš i Tamara kažu da su se odlično proveli na snimanju i da im je rad sa Kikijem dragoceno iskustvo.

Novi spot Pilota sa glumcima iz filma Montevideo (Video)



"Jako smo se lepo družili. Kada sam prvi put čula pesmu, jako mi se dopala i odmah sam znala da ću moći da iznesem tu emociju" rekla je Tamara. Ona i njen kolega, popularni Tirke, snimanje će pamtiti i po interesantnim anegdotama. "Dok smo snimali, stalno su nas posmatrali mali Cigančići. Onda su nas pitali da li numera govori o Bogu i o vampirima" seća se kroz smeh Miloš kome nije teško palo da odglumi zaljubljenog momka jer je Tamara njegova koleginica sa klase. Ovo je njegovo prvo pojavljivanje u muzičkom spotu, kako je rekao, pa se rad dosta razlikovao od rada pred filmskim kamerama.

"Dok smo se nameštali za set, upitao sam kamermane kad će akcija, a oni su mi rekli kako me snimaju već pet minuta" priča sa osmehom Miloš. Spot “Slučajno” snimljen je u produkciji “Intermedia Network” i “Cinnamon Production” pod rediteljskom palicom Ivice Vidovića, a Kiki je prezadovoljan snimljenim materijalom. "Tamara i Miloš su prava slika za reči romantične balade “Slučajno”. Imao sam jednu takvu situaciju pre desetak godina kada sam snimao spot za pesmu “Zaboravljeni” u kome je igrala generacija sada veoma uspešnih glumaca, poput Dragana Bjelogrlića, Nikole Koje, Dragana Jovanovića. I tada smo osetili da je to prava ekipa za tu pesmu" priseća se Kiki koji je autor većine pesama na novom albumu “Kiki Lesendrić i Piloti”, pored Đorđa Balaševića koji je napisao dve numere i Mlađana Dinkića koji potpisuje tri kompozicije.

"Omiljeni smo kod mlađe publike pa je to presudilo da ovo bude jedan rokenrol album. Pesma “Slučajno” dosta se razlikuje od drugih pesama pa smo zato i odlučili da je snimimo prvu. Pored još dva singla koji ćemo objaviti preko leta radujem se nastupu na zatvaranju Beer festa 21. avgusta koji me jako podseća na Vudstok i kada se Beograd pretvara u rokenrol grad" kaže Kiki.



Izvor: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>