Region

Svet

Brena odlaže izlazak CD-a zbog Cece

Novi album Lepe Brene će ugledati svetlost dana tek krajem leta, znatno kasnije nego što je prvobitno planirano. Naime, nakon što je čula da Cecina nova pesma izlazi 30. maja ona je odložila objavljivanje svog novog ostvarenja.

Brena odlaže izlazak CD-a zbog Cece



Brena je otpevala sve pesme za svoj novi CD ali je izgleda u strahu da neće biti u žiži interesovanja i da će Ceca "odvući" pažnju javnosti, odložila objavljivanje istog. "Njih dve su oduvek bile ikone folka u Srbiji, tako da se i njihova publika u većini podudara, pa bi objavljivanje albuma u isto vreme bio totalni promašaj. Brena je pogotovo svesna činjenice da će Cecin album biti pravi bum jer će ona u to vreme biti u osmomesečnom kućnom pritvoru", rekao je izvor blizak pevačici.

Muzički kritičari i Brenin saradnički tim smatraju da nije povoljno da dve velike zvezde izdaju album u isto vreme. Ona se uželela publike i nestrpljiva je da promoviše svoje nove pesme, a tu bi bila u prednosti u odnosu na Cecu koja je u pritvoru. Sa druge strane, publika jedva čeka da čuje tekstove novih pesama Ražnatovićeve, jer se nadaju da će u njima otkriti o svemu što se dešava u njenom privatnom životu.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>